× Search

Berkenbeek Natuurlijk!

Jaarthema 2017-2018

Paul Tondeleir 0 1838

Beste ouders en opvoeders,

 

Dit schooljaar willen we de ‘groene’ troef van onze scholen eens extra in de kijker zetten. We doen dit binnen het jaarthema:

 

‘Berkenbeek NATUURlijk’!

Samen, lagere en  secundaire school,  willen we ons focussen op  het belang van contact met de natuur  en willen wij alles wat we met onze leerlingen gaan doen ook door een ‘groene bril’ bekijken.
 

RSS
123456

ACTIVITEITENKALENDER

BELANGRIJK: i.v.m. COVID-19 werden al onze activiteiten herbekeken. Ze zullen er dus anders uitzien dan andere jaren maar we zorgen er in elk geval voor dat ze volledig COVID-19 veilig zijn! We brengen jullie tijdig op de hoogte van eventuele veranderingen in de kalender.

DEEL JE VERHAAL OP

'DE SCHELP' ONS ZORGNETWERK NOORDERKEMPEN

De Schelp Zorgnetwerk Noorderkempen vormt samen met het Revalidatiecentrum, de scholen voor buitengewoon onderwijs Berkenbeek de zorginstellingen van het Spectrum, een netwerk van instellingen, dat opkomt voor personen met een beperking in de Noorderkempen. Doel is: nieuwe initiatieven te ontwikkelen en te beheren, de onderlinge samenhang en de interne communicatie te bevorderen, de gemeenschappelijke initiatieven van de drie organisaties te ondersteunen en te stimuleren, de relaties met de lokale besturen te onderhouden.