× Search

Berkenbeek Sneukeltocht

Editie 2020

Paul Tondeleir 0 1008

De Sneukeltocht 2020 gaat spijtig genoeg niet door. Hopelijk kunnen we deze editie volgend jaar rijden... 
Het weer is fantastisch en we mogen nog fietsen. Wat is er dan leuker om tijdens je vrije tijd een sneukeltocht van één van vorige edities te fietsen.
Al het lekkers kunnen we dit jaar niet bieden, maar we willen jullie wel laten genieten de prachtige fietsroutes van de voorbije jaren
Wil je de school bedanken voor dit initiatief, dan kan je altijd een bedragje storten op onze vrije giftenrekening van onze school, met vermelding: 'Bedankt Sneukeltocht, tot volgend jaar.' VZW Berkenbeek BE76 7360 0567 7695

Aanbod Plantendagen 2020

Bekijk hier reeds het aanbod aan perkplanten voor 2020

Paul Tondeleir 0 1531

Plantendagen Berkenbeek via webshop !

Omwille van de corona-maatregelen zijn we genoodzaakt dit jaar onze plantendagen anders te organiseren.
U kan vanaf 25/04/2020 plantjes bestellen via onze webshop.  U krijgt dan een ordernummer die u moet vermelden in uw overschrijving.  Als de betaling in orde is, ontvangt u een mail waarin staat wanneer u uw bestelling kan ophalen.  Kan u echt niet digitaal bestellen, dan mag u ook uw bestelling telefonisch doorgeven aan de school.

Bekijk hier reeds ons aanbod aan perkplanten...

Corona virus

Belangrijke informatie over de opvangregeling

Paul Tondeleir 0 1184

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist om de lessen te schorsen in alle scholen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken en de kwetsbare groepen te beschermen.

Alle lessen worden geschorst, we vragen zoveel mogelijk je kind zelf op te vangen. ( Niet door grootouders= risicogroep!) De school heeft een minimale bezetting voor opvang van leerlingen waarvan de ouders moeten gaan werken.

Corona virus

Extra communicatie mbt het corona virus

Paul Tondeleir 0 1590

Na overleg met het departement Onderwijs gelden vanaf vandaag nieuwe maatregelen mbt het Corona virus.  De eerder gecommuniceerde richtlijnen blijven verder van kracht.  Blijf dus waakzaam voor ziektesymptomen bij onze leerlingen: neem de nodige hygiënische voorzorgsmaatregelen om het risico op besmetting te vermijden, leerlingen die ziek zijn blijven thuis.

De bussen blijven rijden.

 

Mer info: 

Onderwijs Vlaanderen – Informatie over het coronavirus voor ouders

www.info-coronavirus.be

Tel: 0800-14689

RSS
123456

ACTIVITEITENKALENDER

BELANGRIJK: i.v.m. COVID-19 werden al onze activiteiten herbekeken. Ze zullen er dus anders uitzien dan andere jaren maar we zorgen er in elk geval voor dat ze volledig COVID-19 veilig zijn! We brengen jullie tijdig op de hoogte van eventuele veranderingen in de kalender.

DEEL JE VERHAAL OP

'DE SCHELP' ONS ZORGNETWERK NOORDERKEMPEN

De Schelp Zorgnetwerk Noorderkempen vormt samen met het Revalidatiecentrum, de scholen voor buitengewoon onderwijs Berkenbeek de zorginstellingen van het Spectrum, een netwerk van instellingen, dat opkomt voor personen met een beperking in de Noorderkempen. Doel is: nieuwe initiatieven te ontwikkelen en te beheren, de onderlinge samenhang en de interne communicatie te bevorderen, de gemeenschappelijke initiatieven van de drie organisaties te ondersteunen en te stimuleren, de relaties met de lokale besturen te onderhouden.