× Search
Paul Tondeleir
/ Categories: BuSO nieuws, BuBaO Nieuws

50 jaar Berkenbeek

50 jaar Berkenbeek… een mijlpaal, een speciaal moment, waarop we terugblikken en feest vieren! Denk eens aan  een gouden jubileum van een koppel dat 50 jaar getrouwd is.  Iedereen komt samen om het leven te vieren van het gouden paar.  Er klinkt een speech met herinneringen en grappige anekdotes, we bewonderen nostalgische foto’s en mensen vertellen over die ‘goeie ouwe tijd’.  Het koppel zelf zit genietend rond te kijken en te glimlachen naar elkaar.

Ook wij kijken terug en zien dat Berkenbeek lééft, in beweging is en nog steeds ‘meegaat met zijn tijd’! Stilstaan is immers achteruit gaan. Van bij de start op 1 september 1970 tot op vandaag zijn we ontzettend gegroeid. Niet alleen in aantal leerlingen, personeelsleden en steeds meer gebouwen maar ook in aanbod. Tevens hebben we al menige uitdaging aangegaan : M-decreet, corona om maar een paar recente te noemen … Dit met ons hoofddoel steeds in ons achterhoofd: Goed onderwijs op maat van al onze leerlingen! En dit gaan we zeker blijven doen door steeds te anticiperen op wat er op ons afkomt.

Om het jaar een extra feestelijk tintje te geven krijgen we op verschillende momenten van het jaar  het bezoek van Fanny Feestneus…die echt een neus heeft voor feestjes…en hier op Berkenbeek heeft ze er eentje geroken. Ze was ook superblij met onze schoolband Amai die zich ook heel feestelijk hadden uitgedost op onze ‘spring –er- eens- uit- dag’.

We nodigen jullie uit om samen met ons feestelijk terug te blikken op de afgelopen 50 jaar en hopelijk een keertje er samen op te klinken.

Previous Article Busvervoer
Next Article Uitslag tombola Bouwfeesten 2020
145

ACTIVITEITENKALENDER

BELANGRIJK: i.v.m. COVID-19 werden al onze activiteiten herbekeken. Ze zullen er dus anders uitzien dan andere jaren maar we zorgen er in elk geval voor dat ze volledig COVID-19 veilig zijn! We brengen jullie tijdig op de hoogte van eventuele veranderingen in de kalender.

DEEL JE VERHAAL OP

'DE SCHELP' ONS ZORGNETWERK NOORDERKEMPEN

De Schelp Zorgnetwerk Noorderkempen vormt samen met het Revalidatiecentrum, de scholen voor buitengewoon onderwijs Berkenbeek de zorginstellingen van het Spectrum, een netwerk van instellingen, dat opkomt voor personen met een beperking in de Noorderkempen. Doel is: nieuwe initiatieven te ontwikkelen en te beheren, de onderlinge samenhang en de interne communicatie te bevorderen, de gemeenschappelijke initiatieven van de drie organisaties te ondersteunen en te stimuleren, de relaties met de lokale besturen te onderhouden.